Foto: DELFI
Otrdien, 15.septembrī, oficiāli tiks sākta dalībnieku reģistrācija 2016.gada "Lattelecom" Rīgas maratonam.

Tradicionāli reģistrāciju maratonam sākas astoņus mēnešus pirms pasākuma, lai skriet-gribētājiem sniegtu pietiekami daudz laika atbilstošākās distances izvēles un sagatavošanās procesam.

Reģistrēties "Lattelecom" Rīgas maratonam no 15.septembra iespējams, piesakoties oficiālajā "Lattelecom" Rīgas maratona mājas lapā un "Nordea" bankas klientu apkalpošanas centros visā Latvijā. Turklāt "Nordea" bankas klientiem, reģistrējoties līdz pat 30.aprīlim, tiks piemērota 10% atlaide.

Pieteikties visizdevīgāk ir līdz šī gada 31.decembrim, kad dalības maksa ir viszemākā. Kā tradīcija paliek nodrošinātā bezmaksas reģistrācija visiem 2015.gada pasākuma vecuma grupu 1.-3.vietas ieguvējiem, dalībniekiem, kas dzimuši pirms 1950.gada 15.maija, kā arī visiem tiem uzticamajiem maratonistiem, kas piedalījušies visos 25 iepriekšējos Rīgas maratonos.

Reģistrāciju 2016.gada "Lattelecom" Rīgas maratonam šoreiz ievadīs "Apņemšanās dienas" fotoakcija alejā pie Brīvības pieminekļa, potenciālajiem dalībniekiem dodot iespēju ar savu maratona apņemšanos jeb 2016.g. sapņu distanci nofotografēties un publiski par to pavēstīt visas dienas garumā. Turklāt, ja entuziasts reģistrēsies maratonam reģistrācijas atklāšanas dienā, tad, piedaloties "Apņemšanas dienā" viņam būs iespēja izvēlēties savu starta numuru Maratona dienai 15.maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!