Foto: Publicitātes attēli

Sākusies pieteikšanās "Stipro skrējienam", kas pēc trīs gadu pārtraukuma atkal notiks nākamā gada 4. maijā Ķegumā, atpūtas un sporta kompleksā "Zelta Zirgs", informē sacensību rīkotāji.

Piedzīvojuma skrējiens tiek organizēts vairākās grupās dažādas sarežģītības distancēs, lai tajā varētu piedalīties ikviens interesents.

Latvijā lielākais tautas izturības un piedzīvojumu skrējiens pēc ilgāka pārtraukuma atkal notiks Latvijas Neatkarības atjaunošanas gadadienā, tādējādi turpinot iepriekš iesākto tradīciju. Šajā reizē ir īpaši padomāts, lai skrējienā varētu piedalīties ikviens interesents neatkarīgi no vecuma un fiziskās sagatavotības.

Dalībai skrējienā pieejamas četras dažādas grūtības pakāpes distances. Vieglākā ir bērniem pielāgota trase, kā arī ģimeņu distances ar zemāku slodzi un šķēršļu sarežģītību. Galvenajā startā sieviešu un vīriešu grupās "Stipro skrējiena" pamata distancē ietverti dažādi pārbaudījumi ūdenstilpnēs, tranšejās, mežā un citviet sporta kompleksa teritorijā. Savukārt "Stipro Skrējiena" Elites grupā startēs sportisti ar augstāku fizisko sagatavotību, lai cīnītos par balvām.

Sacensībās būs ierobežots vietu skaits līdz 3000 dalībniekiem, lai nodrošinātu drošību un novērstu ilgstošu drūzmēšanos, sportistiem dodoties trasē. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, dalības maksa paaugstināsies, sasniedzot noteiktu pieteikto dalībnieku skaitu – 300, 1000, 2000 un 3000. Pirmie 300 dalībnieki saņems īpašu cenu reģistrācijai izvēlētajā distancē. Lai piedalītos "Stipro skrējienā", rīkotāji aicina ieejas biļetes iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības tīklā.

Norises dienā sporta kompleksā norisināsies arī papildu izklaides aktivitātes, lai radītu svētku sajūtu pasākuma dalībniekiem un līdzi atbraukušajiem atbalstītājiem. Līdz pat skrējiena norises dienai paredzētas dažādas aktivitātes un konkursi, tādēļ interesenti tiek aicināti sekot aktuālajai informācijai "Stipro skrējiena" mājaslapā www.stiproskrejiens.lv, kā arī "Facebook" un "Instagram" saziņas kanālos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!