Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Otrdien Rīgā ielidoja Amerikas Hokeja līgas (AHK) Čikāgas kluba "Wolves" un Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda, liecina "Delfi" novērojumi lidostā.

Gaidāms, ka Artūrs Kulda tuvākajā laikā pievienosies Latvijas izlases treniņiem, ar viņa iekļaušanos komandā gan gaidāmajām pārbaudes spēlēm ar Norvēģiju un pasaules čempionātā rēķinās valstsvienības treneris Oļegs Znaroks.


Jāpiebilst, ka neviens no Latvijas Hokeja federācijas (LHF) pārstāvjiem hokejistu lidostā nesagaidīja.

Pagājušonedēļ LFH izplatīja informāciju, ka izlasei šai nedēļā plāno pievienoties Kulda, uzbrucējs Herberts Vasiļjevs un vārtsargs Mārtiņš Raitums, bet vēlāk tika norādīts, ka Artūrs Kulda Rīgā ieradīsies tikai šo trešdien.

Artūrs Kulda šajā AHL sezonā Čikāgas "Wolves" sastāvā aizvadīja 69 spēles, kurās guva piecus vārtus un izdarīja 17 rezultatīvas piespēles. Februārī latviešu hokejists tika izsaukts uz Atlantas "Thrashers" NHL klubu, kuru sastāvā aizvadīja divas spēles, iekams tika nosūtīts atpakaļ uz fārmklubu.

Kā zināms, 25. un 26. aprīlī "Arēnā Rīga" Latvijas izlase pirms došanās uz pasaules čempionātu aizvadīs vēl divas pārbaudes spēles ar Norvēģiju, un valstsvienības vadība sola, ka šos mačus izlase aizvadīs gandrīz optimālajā sastāvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!