Foto: F64

Latvijas hokeja izlase zaudējusi pārliecību par saviem spēkiem, jo aizvadītajās divās spēlēs nav spējusi gūt vārtus, pēc zaudējuma Dānijas valstsvienībai teica Latvijas uzbrucējs Jānis Sprukts.

Atgādinām, ka pirmdien Latvijas izlase ar rezultātu 0:2 (0:0, 0:2, 0:0) piekāpās Dānijai, zaudējot arī teorētiskas iespējas cīnīties par iekļūšanu turnīra ceturtdaļfinālā.

"Mums aizvadītajās spēles bijušas problēmas ar vārtu gūšanu, un tas arī viss," Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) oficiālajā mājaslapā citēts Sprukts. "Kad ir grūtības ar vārtu gūšanu, spēlētāji zaudē pārliecību dažādās situācijās."


Latvijas izlase šajā pasaules čempionātā vārtus nav guvusi divās spēlēs pēc kārtas. Minūšu izteiksmē ripa vārtos šī gada turnīrā latviešu hokejistiem nav lidojusi 156 minūtes pēc kārtas.

Atgādinām, ka pasaules čempionāta pirmajā mačā Latvija izlase, cienījami nospēlējot vairāk nekā 30 minūtes, ar rezultātu 2:5 zaudēja spēcīgajai Krievijas valstsvienībai, pēc tam saspringtā cīņā ar 3:2 pārspēja Vāciju, trešajā mačā ar 5:0 pārliecinoši pieveica Itāliju, ceturtajā spēlē ar 1:3 zaudēja Čehijai, bet piektdien nepārliecinošā cīņā ar 0:3 piekāpās Norvēģijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!