Foto: F64
Pasaules hokeja čempionāti pēc olimpiskajām spēlēm ir visai interesanta "padarīšana" - viena komanda uz to dosies ar uzvarētāja stāju, citi - ar aizvainojumu azotē, trešie - ar piesardzīgu skatu. Katrai no 16 komandām, kas šogad Baltkrievijā izies uz ledus, pēc Soču olimpiskajām spēlēm ir kaut kas pierādāms.

Baltkrievijas gatavošanās 2014.gada pasaules hokeja čempionātam nebija gluži rozēm kaisīta - bija gan politiski pārmetumi, gan bažas par turnīra kvalitāti, taču sports ir un paliek "ārpus politikas" - arī Minskā, ripai piezemējoties uz ledus pēc pirmā iemetiena, arēnā valdīs divu komandu sacensība.

Latvijas hokeja izlase uz Baltkrieviju dodas pēc ļoti veiksmīga snieguma Olimpiādē, kad gandrīz sarūpēja turnīra sensāciju. Kopš tās dienas ir diezgan daudz kas mainījies, treneru rīcībā ir atkal cits komandas sastāvs, ir cita situācija, cits turnīrs, taču uzdevums mūsējiem ir tas pats - pierādīt, ka Latvija ir cienīga būt starp labākajām pasaules hokeja nācijām.

Un portāls "Delfi", kā jau katru gadu, saviem lasītājiem - gan tiem, kas aizbrauca uz Minsku, gan tiem, kas palika mājās - piedāvās visplašāko informāciju par šāgada pasaules čempionātu pārskatāmā un ērtā īpašajā "Delfi Hokejs" sadaļā.

Jau tradicionāli ērti pārskatāmi ir īsi apraksti par katru komandu, pēc Latvijas izlases sastāva paziņošanas publicēsim arī detalizētu informāciju par mūsu puišiem, bet spēļu gaitai ērti varēs sekot līdzi notikumiem online režīmā. Uzreiz pēc spēļu beigām lasītājs varēs aplūkot izmaiņas turnīra tabulās - kurš pietuvosies un kurš attālināsies no ceturtdaļfināla. Savukārt jau čempionāta laikā katrā spēlē varēs nobalsot par savu spēles zvaigzni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!