Foto: AFP/Scanpix
Kanādas hokeja izlases uzbrucējs Breds Maršāns pirms noslēdzošās grupu turnīra spēles pret Somiju izteicies, ka galveno uzmanību komanda velta gaidāmajam mačam un nedomā, kad viņiem nāksies laukumā tikties ar Krievijas izlasi.

"Mums pagaidām absolūtu nav svarīgi, kad spēlēt ar Krieviju, šobrīd mēs gatavojamies mačam ar Somiju," sarunā ar vietējiem medijiem norādījis Maršāns. "Somijas izlasē ir daudz pieredzējušu spēlētāji no NHL, pagaidām čempionāts viņiem veidojas veiksmīgi, tā kā mums gaidāmā spēle būs ļoti svarīga. Mums ir būtiski grupu turnīru noslēgt pirmajā vietā, tāpēc šai spēlei būs ļoti liela nozīme."

Pagaidām pasaules čempionāta B grupā bez zaudējumiem cīnījušās vien Kanādas un Somijas izlases, kam ir pa sešām uzvarām pamatlaikā sešās spēlēs. Abu komandu savstarpējais mačs notiek otrdien, 17. maijā, un pēc tā būs skaidrs, kura komanda ieņems pirmo, un kura - otro vietu grupas kopvērtējumā.

Kā zināms, pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā iekļūst katras grupas četras labākās komandas. A grupas spēcīgākā vienība krustos nūjas ar B grupas ceturtās vietas īpašniekiem, A grupas otrā vieta - ar B grupas trešo, A grupas trešā komanda ar B grupas otro, un B grupas līderi izslēgšanas spēlēs tiksies ar A grupas ceturto labāko komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!