Ātri pagatavojamas kefīra mīklas pankūciņas gardām brokastīm. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

::recepte::

Olu sakuļ ar cukuru un sāli.

Pielej klāt kefīru un iekuļ.

Tad pievieno un iekuļ miltus un sodu. Mīklai pēc konsistences jābūt kā biezam krējumam.

Pannā uzkarsē eļļu. Mīklas piciņas liek pannā ar aukstā ūdenī samērcētu deserta karotīti.

Cep pankūciņas uz nelielas liesmas, apcepot no abām pusēm, līdz tās ir zeltaini brūnas.

6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

250 mlkefīrs1 ola60 gcukurs200 gmilti1 šķipsnasāls1 TKsoda

Sagatavošana

1

Olu sakuļ ar cukuru un sāli.

2

Pielej klāt kefīru un iekuļ.

3

Tad pievieno un iekuļ miltus un sodu. Mīklai pēc konsistences jābūt kā biezam krējumam.

4

Pannā uzkarsē eļļu. Mīklas piciņas liek pannā ar aukstā ūdenī samērcētu deserta karotīti.

5

Cep pankūciņas uz nelielas liesmas, apcepot no abām pusēm, līdz tās ir zeltaini brūnas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!