Foto: AFP/Scanpix/LETA
Ja Itālijas hokeja izlase otrdien pasaules čempionāta mačā ar Latviju parādīs tādu pašu spēli kā pirmajos divos periodos pret Zviedriju, tai ir izredzes uz pozitīvu iznākumu, uzskata itāļu aizsargs Luka Dzanata.

Bratislavas grupas spēle starp Latvijas un Itālijas hokeja izlasēm sāksies pulksten 17.15, bet portāls "Delfi" no pulksten 16:30 piedāvās teksta tiešraidi par šo spēli.

"Turnīru sākām pret divām ļoti spēcīgām komandām, kas uzrādījušas labus rezultātus. Neskatoties uz diviem zaudējumiem, mums pozitīvi jāraugās uz to, ko parādījām pirmajos divos periodos pret Zviedriju. Ja parādīsim tādu pašu spēli kā šajos periodos, mums ir izredzes," Itālijas hokeja federācija citē Dzanatas teikto.

Itālijas valstsvienība turnīra ievadā piekāpusies Latvijas pārdarītājai Šveices izlasei, atzīstot pretinieku pārsvaru ar rezultātu 0:9 (0:4, 0:2, 0:3), kā arī spēcīgajai Zviedrijas valstsvienībai.

Tiesa, itāļi pret skandināviem divas trešdaļas demonstrēja saturīgu aizsardzības hokeju, taču pagalam salūza spēles pēdējās 20 minūtes, zaudējot 0:8 (0:1, 0:1, 0:6).

"Saprotam, ka Latvija ir laba komanda un šis mačs bez šaubām ir ļoti svarīgs. Mums ir jāspēlē sava spēle, neskatoties uz to, ko piedāvā pretinieks," turpināja Dzanata.

Jau ziņots, ka pēc pēdējās spēles pirksta lūzuma dēļ čempionāts beidzās uzbrucējam Rodrigo Ābolam, kura vietā meistarsacīkstēm tika pieteikts uzbrucējs Māris Bičevskis.

B grupas kopvērtējumā Krievija ir maksimāli iespējamie deviņi punkti trīs spēlēs, Čehijai, Šveicei un Zviedrijai ir seši punkti, trīs punktus guvusi Latvija, bet bez punktiem ir Austrija, Norvēģija un Itālija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!