Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases aizsargs Uvis Balinskis pēc uzvaras pār Slovēniju nepārdzīvoja par neieskaitītajiem vārtiem, kurus viņš skaisti iemeta trešajā periodā, uzsverot, ka valstsvienībai ir ievērojami jāuzlabo sava spēle.

Latvijas hokejisti piektdien vēl vienā nervus kutinošā cīņā ar 3:2 uzvarēja Slovēniju, sperot vēl vienu soli ceturtdaļfināla virzienā.

"Forši ir uzvarēt, bet mums ir daudz kur jāpieliek, jo šādi spēlēt nevaram. Jāspēlē vienkāršāk, nevajag neko sarežģīt," pēc cīņas sarunā ar žurnālistiem akcentēja Balinskis.

Trešā perioda ievadā aizsargs guva skaistus vārtus - viņš ieslidoja pretinieku zonā, apspēlēja divus pretiniekus un meta ripu tīklā, taču Ronalds Ķēniņš tobrīd nedaudz patraucēja pretinieku vārtsargam, ar ko bija pietiekami, lai tiesneši precīzo metienu neieskaitītu.

"Nemaz neredzēju, kurš tur vārtu priekšā kaut ko iztraucēja. Žēl, ka tā," sacīja Balinskis, kurš nenoliedza, ka vārtu guvums bija skaists. Kad metu pa vārtiem, nemaz neredzēju, ka kāds kaut ko iztraucēja. Tikai, kad slidoju uz soliņa, kāds teica, ka vārtsargam patraucēts."

Jau sestdienas vakarā Latvijas izlasi gaida svarīga cīņa ar Kazahstānu, un Balinskis akcentēja, ka komandai ir jāuzņemas favorīta loma un jāmēģina pretiniekus salauzt jau cīņas sākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!