Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Aigars Kalvītis "360TV" raidījumā "Hattrick ar Puči" atklājis, ka organizācijas ambīcijas ir pasaules čempionātā hokejā izcīnīt kādu no godalgotajām vietām.

"Mūsu ambīcijas nav būt tuvāk ceturtdaļfinālam. Mūsu ambīcijas ir uzkārt medaļas kaklā. Dzelžaini. Tās ir mūsu ambīcijas! Mēs jau pēdējos trīs čempionātos esam pierādījuši, ka esam pašā augšā," konkrēti izteicās federācijas vadītājs.

Federācijas prezidents arī atklāja aptuvenu summu, kuru LHF iztērējusi, lai nodrošinātu valstsvienības dalību Slovākijā notiekošajā turnīrā.

"Kopējais lielās izlases budžets ir ļoti liels skaitlis. Sākot ar 8. aprīli, kad mēs sākām sagatavošanās posmu, izlasei aizbraukt uz čempionātu faktiski izmaksā apmēram 300, 350 tūkstošos eiro. Tas ir neskaitot lietas kā treneru algas," atklāja Kalvītis.

"Domāju, ka mēs personāla ziņā absolūti neatpaliekam no nevienas hokeja lielvalsts. Mums šobrīd Bratislavā ir 43 cilvēki, to starpā dakteris, daktera palīgs, divi fizioterapeiti, divi ekipējuma menedžeri. Izmantojam savu slidu asināšanas iekārtu. Mēs sūtījām autobusu pilnu ar ekipējumu, kas aizved visas mantas uz turieni," procesu ieskicēja federācijas prezidents.

Pilnu trešdienas raidījumu "Hattrick ar Puči", kurā tika intervēts Aigars Kalvītis, var atrast "Helio" interaktīvās televīzijas un lietotnes "Shortcut" arhīvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!