Kāda Anglijas futbola reģionālo sacensību komanda pagājušajā nedēļas nogalē izpelnījās daudz lielāku "twitter" lietotāju uzmanību nekā slavenie klubi "Manchester United" un "Chelsea".

Anglijas Ziemeļrietumu grāfistu līgas komanda "Cheadle Town" pārbaudes spēlē ar 0:22 piekāpās Krievijas U-19 izlasei, kas gatavojas Eiropas čempionātam. Tas bija mazpazīstamās komandas lielākā sagrāve vēsturē un arī lielākā kādas šīs līgas komandas sagrāve.

Spēles laikā "Cheadle Town" komandas tvīti par notikumiem laukumā kļuva tik populāri, ka aizēnoja "Manchester United" un "Chelsea" tvītus par spēlēm premjerlīgā. Komandas sociālo tīklu menedžera Karla Florčaka ieraksti "Twitter" spēles laikā tika gandrīz 9000 reizes "retvītoti", bet "Cheadle Town" tvitera konta sekotāju pulks dubultojās šīs spēles laikā.


Krievijas juniori pirmos vārtus guva jau ceturtajā minūtē, pēc puslaika bija vadībā ar 9:0, bet otrajā puslaikā vēl 13 reizes pārspēja pretinieku vārtsargu. Kā taisnojās Florčaks, "Cheadle Town" pamatsastāvam, dublieriem un arī U-21 sastāvam bijušas spēles nedēļas nogalē, tādēļ mačā pret Krieviju nav piedalījušies visi labākie, taču tas nebūtu glābis komandu no sagrāves.

Kā skaidroja Florčaks, vasarā "Cheadle Town" pārbaudes spēlē ar 0:5 zaudēja Bukarestes "Dinamo", un tieši pēc šīs spēles mazpazīstamais angļu klubs nodibinājis kontaktus ar vairākiem futbola aprindu cilvēkiem. Viens no viņiem piezvanījis un piedāvājis tikties ar Krievijas junioriem, kuri šajā laikā trenējušies Anglijas ziemeļrietumus un meklējuši pretiniekus pārbaudes spēlēm. "Ja tu futbola piramīdā esi 10.līmenī un Tev piedāvā spēlēt pret Krievijas U-19 izlasi, tādu iespēju nedrīkst laist garām. Tas nekas, ka tā bija smagākā sagrāve mūsu vēsturē."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!