Skandalozais amerikāņu bokseris Šenons Brigss nekādi nespēj samierināties ar zaudējumu vienā no cīņām pret Vladimiru Kļičko, un trešdien Hamburgā centies iekļūt ukraiņu boksera treniņā.

Vladimirs Kļičko šobrīd gatavojas cīņai pret bulgāru Kubratu Puļevu, kur viņam būs jāaizstāv pasaules čempiona josta. 20 minūtes pirms Kļičko treniņa Brigss ieradās Hamburgā pie treniņu zāles un gribēja tajā iekļūt, bet ātri reaģējuši apsargi.

Pēc incidenta Brigss gan skaidroja, ka gribējis "satikties" ar Kļičko menedžeri Berndu Bentu. "Ja es viņu satikšu, tad uzreiz nokautēšu, jo viņš man nav samaksājis visu, ko vajadzēja par cīņu pret Kļičko."

Tikmēr pašam Kļičko amerikānis solīja izdauzīt zobus.

2010.gadā cīņā par pasaules čempiona titulu Brigss zaudēja Kļičko, un kopš tās reizes regulāri amerikānis cer izsaukt pretinieku uz revanšu. Tiesa, metodes viņš izvēlas diezgan savdabīgas un skandalozas.

"Redzams, ka Brigsa skandalozā uzvedība dod atdevi reklāmās. Bet neizslēdzu iespēju, ka viņam ir problēmas ar galvu, jo viņa darbība nav normāla," vēlāk teica Kļičko. "Sākumā tas likās aizraujoši un interesanti, bet pēc tam, kad viņš man uzbruka ūdenī, tas vairs nebija smieklīgi. Tas jau bija dzīvībai bīstami. Jo viņš bija laivā, bet es uz ūdens, un mēs nebijām gluži līdzīgos apstākļos."

"Taču es jau sen esmu izpratis vienkāršo patiesību: vajag tikai pacietību, jo ar laiku cilvēks saņems to, ko pelnījis," piebilda Kļičko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!