Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" zvaigzne Stefans Karijs ar kritiku vērtēja Kristapa Porziņģa no Ņujorkas "Knicks" trika metienu pirms abu komandu spēles.

Jau ziņots, ka "NBA Yahoo" žurnālists Marks Spīrs sociālajā tīklā "Twitter" publicējis video no "Knicks" treniņa, kurā Porziņģis iemeta tālu metienu no arēnas tuneļa. Šādus metienus ļoti bieži pirms spēlēm izpilda Goldensteitas "Warriors" līderis Stefans Karijs.

"Es nebiju pārāk pārsteigts, jo viņš ir 2,20 metrus garš. Viņam ir garākas rokas, līdz ar to šādu metienus viņam iemest ir vieglāk," portālam "nypost.com" sacīja Karijs. "Iespaidīgi ir tas, ka viņš metienu trāpīja ar pirmo mēģinājumu."

Tomēr Karijs slavēja Porziņģa spēles manieri, sakot, ka viņa arsenālā ir viss, ko basketbolists var vēlēties. "No tā, ko esmu redzējis, viņš šī gada laikā ir labi pilnveidojies, laukumā jūtas labāk un ir agresīvāks," sacīja Karijs.

Hey @StephenCurry30 isn't the only one that can hit the hallway shot. Check out @kporzee #nba #knicks #Warriors pic.twitter.com/eymMfIp7j7

— Marc J. Spears (@SpearsNBAYahoo) March 15, 2016

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!