Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas pilsētas Lesteras mērs sola pilsētas ielām piešķirt premjerlīgas kluba "Leicester City" spēlētāju un trenera Klaudio Ranjēri vārdus, ja viņi uzvarēs Anglijas premjerlīgas čempionātā, ziņo "Sky Sports".

"Lestera jau iepriekš ir godinājusi savus sportistus - mums ir ielas, kas nodēvētas golferu vārdos, ir arī Linekera iela," norāda sers Pīters Solbijs. "Šis ir komandas sasniegums, un mums vajadzētu ieviest Vārdija, Šmeihela, Drinkvotera un Ranjēri ielas."

2014. gadā, kad "Leicester City" iekļuva premjerlīgā, pilsētas centrālajā laukumā sapulcējās vairāk kā 10 tūkstoši cilvēku, bet uzvaras gadījumā pasākums varētu būt vel iespaidīgāks. "Pilsētas laukums šoreiz varētu izrādīties nepietiekami liels," saka pilsētas mērs.

Anglijas premjerlīgas čempionāta kopvērtējumā pēc aizvadītām 32 spēlēm "Leicester City" atrodas pirmajā vietā, par septiņiem punktiem apsteidzot "Tottenham Hotspur", bet par 11 - Londonas "Arsenal". Titulētie "Manchester City" no Lesteras kluba atpaliek par 15 punktiem. Čempionātā atlicis aizvadīt vēl sešas spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!