Foto: AP/Scanpix
Mūsdienās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznes ir pārāk jūtīgas un dažiem spēlētājiem vajadzētu valkāt kleitas, uzskata bijusī Ņujorkas "Knicks" zvaigzne Čārlzs Ouklijs.

"Basketbola struktūra nav mainījusies, un labākajām komandām joprojām ir iespēja uzvarēt čempionātā, bet vairāki spēlētāji ir pārāk jūtīgi un dažiem uz basketbola laukuma vajadzēt valkāt kleitas," savu viedokli pauda Ouklijs, raksta "bleacherreport.com".

NBA karjeras laikā Ouklijs desmit sezonas aizvadīja "Knicks" rindās, palīdzot Ņujorkas klubam 1993. gadā iekļūt NBA Austrumu konferences finālā, bet nākamajā gadā arī NBA finālā. "Knicks" rindās viņš aizvadījis 727 spēles, kas ir sestais rādītājs kluba vēsturē.

Iepriekšējās paaudzes NBA spēlētāji ļoti bieži pauž savu viedokli, ka mūsdienās basketbolu spēlē pārāk "mīksti". Piemēram, 2016. gada februārī basketbola slavas zālē uzņemtais saspēles vadītājs Gerijs Peitons sacīja, ka viņš šajā basketbola ērā nevarētu spēlēt, jo spēlētāji esot pārāk trausli, un viņam visa alga būtu jāsamaksā naudas sodos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!