Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas izlases basketbolists Kristaps Porziņģis, kurš pārstāv Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Dalasas "Mavericks", jaunajā kompānijas "2K Sports" videospēlē "NBA2K21" novērtēts kā ceturtais labākais spēlētājs no Eiropas, redzams portālā "hoopshype.com".

Porziņģim piešķirtais reitings palicis nemainīgs, jo arī "NBA2K20" spēlē tas bija 87. Tādējādi basketbolists kopā ar Rūdiju Gobēru, Kailu Lauriju, Džeisonu Teitumu, Devinu Bukeru un Benu Simonsu dala 23. labākā spēlētāja titulu visā spēlē.

Savukārt starp eiropiešiem liepājniekam priekšā ierindojušies Jannis Adetokunbo, Luka Dončičs un Nikola Jokičs.

Kāpumu reitinga ziņā turpina piedzīvot arī Vašingtonas "Wizards" uzbrucējs Dāvis Bertāns, kuram šogad atvēlēts reitings 79. Debijas sezonā viņam reitings bija 70, bet pagājušā gada spēlē tas bija 76. Rūjienietim tas kopā ar Slovēnijas izlases zvaigzni Goranu Dragiču, Goldensteitas "Warriors" uzbrucēju Dreimondu Grīnu un citiem dod dalītu 97. labākā basketbolista statusu.

Vēl spēlē iekļauts "Wizards" centrs Anžejs Pasečņiks, kurš debitējis ar vērtējumu 72, savukārt Bruklinas "Nets" uzbrucējs Rodions Kurucs no reitinga 75 atkāpies līdz 71.

Par līgas labākajiem spēlētājiem videospēlē atzīti Lebrons Džeimss un Jannis Adetokunbo, kuri abi novērtēti ar reitingu 97.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!