Foto: Publicitātes attēli

Starptautiskā Ledus hokeja federācija (IIHF) šonedēļ paziņoja, ka tā ir panākusi vienošanos ar videospēļu izstrādātāju "EA SPORTS", lai hokeja simulācijas spēlē "NHL 22" tiktu iekļautas IIHF licencētās hokeja izlašu formas, vēsta IIHF.

Līdz šim oficiālā forma bija pieejama vien Kanādas izlasei, taču pārējām izlasēm formas tērpi bija vien atbilstošās krāsās ar karogu logo vietā.

Nu spēlētājiem ir iespēja uz virtuālā ledus cīnīties, izmantojot reālistiskas izlašu formas. Tāpat ar pēdējo atjauninājumu spēlē ir iekļauts šī gada augstākās divīzijas junioru čempionāts, tostarp ar visiem aktuālajiem spēlētājiem.

Jāpiebilst, ka šobrīd, piemēram, Latvijas izlases sastāvs spēlē joprojām ir bez tiem spēlētājiem, kas spēlē Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), taču IIHF mājaslapā lasāms, ka janvārī tiks izlaists vēl viens atjauninājums, kurā tiks iekļauts gan pasaules čempionāts hokejā, gan sieviešu pasaules čempionāts hokejā.

Attiecīgi šī būs pirmā "NHL" franšīzes spēle, kurā spēlētājiem būs iespēja vadīt sieviešu komandas. Šādas vienības līdz šim ir iekļautas gan "FIFA" gan "NBA" virtuālajās simulācijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!