Foto: AP/Scanpix/LETA

Anglijas futbola premjerlīgas līdervienības Londonas "Arsenal" vārtsargam Āronam Remsdeilam pēc svētdienas uzvaras pret Totenhemas "Hotspur" uzbrucis pretinieku fans.

Principiālā Londonas pilsētas derbijā "Arsenal" izcīnīja uzvaru "Hotspur" laukumā ar 2:0, tādā veidā nostiprinot savas pozīcijas Premjerlīgas kopvērtējumā.

Remsdeils savus vārtus atstāja neieņemtus, taču emocijām bagātā mačā viņš pāris reižu sakašķējās ar "Hotspur" futbolistiem, tāpat viņu no līdzsvara centās izsist vietējie līdzjutēji. Vārtsargs pēc spēles tika nosaukts par cīņas labāko spēlētāju.

Uzreiz pēc finālsvilpes Remsdeilam bija domstarpības ar "Hotspur" brazīliešu uzbrucēju Rišarlisonu. Vārtsargs devās uz laukuma galu, lai paņemtu savu dzēriena pudeli, taču tad uz apmales uzkāpa viens no mājinieku faniem, kurš Remsdeilam iespēra un uzreiz "laidās lapās".

"Ir žēl, ka tā notiek, jo galu galā futbols ir tikai spēle," pēc mača sarunā ar "Sky Sports" sacīja Remsdeils. "Abu komandu spēlētāji centās mani dabūt no turienes prom. Par laimi, nekas traks nenotika. Līdz ar to pēc šādas uzvaras ir neliela rūgtuma garša."

Tikmēr "Hotspur" klubs paziņojis, ka noskaidros līdzjutēja identitāti un veiks izmeklēšanu. Visticamāk, fanam turpmāk tiks liegta ieeja stadionā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!