Foto: F64

Nedēļas nogalē pārpildītajā Liepājas Olimpiskajā centrā sirsnīgā gaisotnē aizvadīta draudzības spēle basketbolā, kurā sacentās divu liepājnieku komandas - NBA superzvaigznes Kristapa Porziņģa un bijušā Latvijas futbola izlases līdera Māra Verpakovska veidotās vienības.

Basketbola abu komandu kapteiņiem talkā nāca citas sporta, izklaides, uzņēmējdarbības un politikas slavenības.

Pasaules hokeja čempionāta bronzas medaļu kaldinātāji Miks Indrašis un Rūdolfs Balcers slidas nomainīja pret basketbola apaviem, tāpat basketbola laukumā devās pašreizējais LBS ģenerālsekretārs Kaspars Cipruss, līgu direktors Kristaps Janičenoks, ilggadējs izlases kapteinis Jānis Blūms un joprojām aktīvā basketboliste Latvijas vairākkārtējā čempione Gunta Baško.

Arī Liepājas pilsētas vadības pārstāvji bija dalībnieku sarakstā – gan Latvijas pilsētvalsts Liepājas domes priekšsēdētājs Gunārs Ansiņš, gan domes deputāts aktīvs basketbola draugs Jānis Vilnītis. Starp dalībniekiem bija arī divi tenisa saimes pārstāvji - pašreizējais Latvijas Olimpiskās komitejas ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks un Ernests Gulbis.

Neiztika bez mākslas pasaules pārstāvjiem, tāpēc pasākumā bija Intaru Rešetins un Gatis Irbe (Gačo). No futbolistiem bez šī pasākuma iniciatora Māra Verpakovska, bija iespēja satikt Edgaru Gauraču, Kristapu Grebi un Juriju Žigajevu. Tāpat draugu pulkā bija vairāki Liepājas un Latvijas uzņēmēji, bet pasākumu vadīja Fanya (Ghetto Games).

Lai gan šādos mačos rezultāts ir mazsvarīgs, uzvarētājs tomēr tika noskaidrots - ar 70:64 pārākas bijas Māra Verpakovska pulcētās zvaigznes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!