Latvijas basketbolists Kristapa Porziņģa pārstāvētās Bostonas "Celtics" galvenais treneris Džo Mazulla izcēlās ar diezgan amizantu momentu, kad viņš centās bloķēt Fīniksas "Suns" spēlētāja metienu pēc spēles apturēšanas.

Ceturtajā ceturtdaļā "Celtics" jau tuvojās uzvarai, bet nepilnas trīs minūtes pirms pamatlaika beigām "Suns" pieprasīja minūtes pārtraukumu. Fīniksas komandas spēlētājs Roiss O'Nīls arī pēc spēles apturēšanas izdarīja metienu pa grozu, bet Mazulla lēcienā viņam traucēja to darīt.

"Es redzēju, ka viņš gribēja izdarīt metienu, taču nevēlējos, lai viņš pēc precīza metiena iegūtu pārliecību. Mums komandā ir noteikums, ka mēs neļaujam izdarīt metienus pa grozu pie mūsu rezervistu soliņa, kad spēle ir apturēta," preses konferencē skaidroja Mazulla.

"Celtics" basketbolisti Džeilens Brauns un Džeisons Teitums atzina, ka šādas trenera darbības viņus nemaz nepārsteidz, jo "tāds ir Džo."

Jau vēstīts, ka ceturtdien "Celtics" savā laukumā ar rezultātu 127:112 (35:32, 30:28, 37:25, 25:27) uzvarēja Fīniksas "Suns" un oficiāli nodrošināja sev vietu izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!