Foto: Latvijas Regbija federācija
Par Latvijas čempioniem regbijā-7 aizvadītajā nedēļas nogalē kļuva "Brander/Livonia" komanda, vēsta Latvijas Regbija federācija. Vienība to izcīnīja pēc Baldonē notikušā sezonas otrā posma.

Šajā posmā piedalījās sešas vienībs: divas "RFC Livonia" kluba komandas – "Brander/ Livonia" un "Garkalne/Livonia", divas "RK Miesnieki" komandas – "CoverPower/Ķekava" un "Ķekavas novads", "Fēnikss", "Jūrmala", "Baldone/ĶNSS", "Eži". Komandas bija izvietotas divās apakšgrupās pa četrām komandām katrā apakšgrupā.

A apakšgrupā pirmo vietu ieņēma "Brander/Livonia", kas uzvarēja visās trijās spēlēs un ieguva deviņus punktus, bet tālāk sekoja "Fēnikss", "Jūrmala" un Ķekavas novada komanda.

Savukārt B apakšgrupā pirmo vietu arī ar deviņiem punktiem izcīnīja "Baldone/ĶNSS", aiz kuras vija "CoverPower/Ķekava", "Eži" un "Garkalne/Livonia".

Pēc tam pusfinālā "CoverPower/Ķekava" ar 19:7 pieveica "Brander/Livonia", bet "Baldone/ĶNSS" ar 17:5 apspēlēja "Fēnikss" regbistus.

Trešo vietu posmā guva "Brander/Livonia", kuri ar 57:0 sagrāva "Fēnikss" vienību, ar ko bija pietiekami Latvijas čempiontitula iegūšanai. Posma finālā "Baldone/ĶNSS" papildlaikā ar 26:21 uzvarēja "CoverPower/Ķekava", nodrošinot pirmo vietu posmā.

Divu posmu kopvērtējumā par Latvijas čempioni kļuva "Brander/Livonia", kas uzvarēja sezonas pirmajā posmā. Otro vietu guva "Baldone/ĶNSS", bet trešo – "CoverPower/Ķekava"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!