Foto: Reuters/Scanpix
Pasaules kausa izcīņas F grupas spēlē svētdien Argentīnas izlase ar rezultātu 2:1 (1:0) pārspēja turnīra debitanti Bosniju un Hercegovinu.

Jau mača trešajā minūtē pēc Lionela Mesi soda sitiena no laukuma malas bumba trāpīja bosniešu aizsargam Seadam Kolašinacam un ielidoja vārtos, tādējādi viņš kļuva par ātrākā savos vārtos iesistā "gola" autoru. Bosnieši neapjuka pēc šīs neveiksmes, un meklēja iespējas, kā gūt vārtus. Abas vienības apmainījās ar momentiem, bet Bosnija un Hercegovina laukumā izskatījās nedaudz pārliecinošāk.

Otrā puslaika sākumā bosnieši turpināja veiksmīgo spēli, tomēr savas iespējas neizmantoja. 65.minūtē Mesi iesāka uzbrukumu, piespēlēja komandas biedram, saņēma bumbu atpakaļ, apskrēja aizsargu un aptuveni no soda laukuma līnijas raidīja bumbu vārtu apakšējā stūrī. Bumba no vārtu staba lidoja tīklā. Argentīnu šis vārtu guvums "pamodināja", un tā sāka darboties aktīvāk. Tomēr 85.minūtē Bosnija un Hercegovina guva savus pirmos vārtus Pasaules kausa finālturnīrā. Vedads Ibiševičs ieguva bumbu pēc teicamas piespēles un raidīja to vārtos starp pretinieku vārtsarga kājām.


Detalizētāku mača aprakstu var aplūkot portāla "Delfi" piedāvātajā teksta tiešraidē.

$d_id=22; include '/www/htdocs/sport/includes/projects/FIFAWorldCup2014/fifa2014star.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!