Foto: Shutterstock

Šērai dzīvē bijuši daudzi labi zināmi mīlnieki, bet ar vienu no visu laiku slavenākajiem māksliniekiem – rokenrola karali Elvisu Presliju – viņa nebūt nevēlējās ielaisties romantiskās attiecībās. CNN raksta kamdēļ tā.

Uzstājoties raidījumā "The Jennifer Hudson Show", jaunievēlētā Rokenrola slavas zāles dalībniece skaidroja, kāpēc viņa pirms daudziem gadiem atteicās tikties ar Presliju. "Tas bija tāpēc, ka es biju satraukusies. Pazinu cilvēkus, kas viņam bija apkārt. Viņi jau nebija slikti cilvēki," teic Šēra. "Vienkārši es nedaudz satraucos par viņa reputāciju."

Dziedātāja atzina, ka ārpus darba esot kautrīga – īpaši, ja ir ar vīriešiem. "Iemesls, kāpēc tiekos ar jauniem vīriešiem, ir tas, ka mana vecuma vīrieši ir vecāki. Nu, tagad viņi visi ir miruši, bet pirms tam viņi vienmēr baidījās man tuvoties." Jaunāki vīrieši bijuši vienīgie, kas centušies ar viņu satuvināties. "Viņi ir drosmīgi," saka māksliniece, piebilstot, ka viņus droši vien "audzināja tādas sievietes kā es".

77 gadus vecā Šēra pēdējā laikā veidojusi romantiskas attiecības ar reperi un mūzikas producentu Aleksandru Edvardsu, kuram ir 38 gadi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!