Foto: AFP/Scanpix

Pēc neizšķirta Eiropas futbola čempionāta grupu turnīra pēdējā spēlē pret Šveici, kas noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, Francijas izlases galvenais treneris Didjē Dešams atzinis, ka viņa vadītā komanda var spēlēt labāk, bet šai mačā galvenais uzdevums bija saglabāt pirmo vietu grupas kopvērtējumā un droši iekļūt nākamajā kārtā.

"Mūsu uzdevums bija iegūt pirmo vietu A grupas kopvērtējumā, un tas ir izpildīts," Dešamu citē izdevums "Sprot Ekspress". "Šveice brīžiem ļoti labi kontrolēja bumbu, bet mums bija četri vārtu gūšanas momenti. Otrajā puslaikā jau vairs nevarējām daudz riskēt, jo galvenais bija pirmā vieta grupā, un šī programma ir izpildīta."

Kā zināms, Francijas izlase A grupā izcīnīja divas uzvaras un vienu spēli noslēdza ar neizšķirtu, un ar iegūtajiem septiņiem punktiem kvalificējas nākamajai kārtai.

"Nākamā spēle mums ir tikai svētdien, bet daudz ko vēl varam uzlabot," saka izlases treneris. "Puiši zina, ko vajag uzlabot. To pašu gan darīs arī konkurenti - ar retiem izņēmumiem visas spēles šajā turnīrā ir smagas."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!