Foto: Imago Sport/Scanpix/LETA

Pirms došanās uz Pasaules kausa izcīņas finālturnīru otrdien treniņā savainojumu guva Francijas futbola izlases uzbrucējs Kristofers Nkunkū, apliecinājusi vienība. Vēlāk tika ziņots, ka futbolistam turnīrs ies secen.

Vācijas kluba "Leipzig" uzbrucējs savainojumu guva izlases treniņā cīņā par bumbu ar komandas biedru Eduardo Kamavingu.

Lai arī sākotnēji tika ziņots, ka Nkunkū jūtas optimistiski noskaņots, vēlāk noskaidrojās, ka viņam Pasaules kauss ies secen.


Kļuvis zināms, ka futbolistu turnīrā aizstās Frankfurtes "Eintracht" uzbrucējs Randāls Kolo Muani, kurš valstsvienībā debitēja tikai septembrī.

Nkunkū šosezon bundeslīgā 15 mačos guvis 12 vārtus un ir čempionāta labākais snaiperis, bet kopumā viņa rēķinā 23 mačos 17 trāpīgi sitieni un divas rezultatīvas piespēles.

Kā zināms, traumu dēļ Francijas izlasei šī gada Pasaules kausā nepalīdzēs pussargi Ngolo Kantē un Pols Pogbā, bet kā pēdējais no sastāva savainojuma dēļ šonedēļ tika izsvītrots Parīzes "Saint-Germain" kluba aizsargs Presnels Kimpembe, kura vietu ieņēmis Aksels Disasi no "Monaco".

Patreizējā čempionvienība Francija, ielozēta D apakšgrupā, kur tiksies ar Austrāliju, Dāniju un Tunisiju. Pirmais mačs francūžiem būs jāaizvada 22.novembrī pret Tunisiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!