Argentīnas futbola izlases kapteinis Lionels Mesi pēc atgriešanās no Pasaules kausa pirmo nakti Buenosairesā pavadīja kopā ar.. Pasaules kausu.

Pēdējos gados sociālajos tīklos populāras kļuvušas sportistu bildes, kurās viņi redzami gultā ar sacensībās izcīnīto trofeju. Katarā notikušais Pasaules kauss futbolā nav izņēmums - pēc Argentīnas izlases triumfa "pirmās nakts" tiesības izmantojis komandas kapteinis Mesi. "Laba diena," "instagram" ierakstija Mesi, pozējot gultā ar Pasaules kausu.

View this post on Instagram

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Mesi un pārējai Argentīnas izlasei otrdiena būs gara diena, jo Buenosairesā paredzētas svinības par godu Argentīnas futbola izlases triumfam Pasaules kausā Katarā. Argentīnas varoņi dzimtenē atgriezās otrdien neilgi pēc pusnakts (pēc vietējā laika), bet vēlāk pēc nelielas neoficiālas parādes devās nakstmierā Argentīnas izlases treniņbāzē.

Atgādinām, ka Argentīnas futbolisti svētdien, 18. decembrī, trešo reizi šī sporta vēsturē izcīnīja prestižo Pasaules kausu, finālā dramatiskā cīņā pēcspēles sitienos pieveicot Franciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!