"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā šogad viens no efektīgāko epizožu dalībniekiem nenoliedzami ir atlētiskais "Jūrmalas" "latvietis" Endrū Šmits.

Šmits jau iekļuvis "OlyBet' līgas pirmo divu nedēļu TOP5, bet aizvadītajā nedēļas nogalē burtiski lidoja pa laukumu spēlē pret ""Kalev/TLU". Jūrmalnieki spēlē nenosargāja pārsvaru un zaudēja ar 71:74, bet Šmits mačā bija centrālā figūra vairākās epizodēs. Vienā brīdī viņš "atlidoja" un nedaudz par vēlu bloķēja metienu, tad atlētiskajam basketbolistam nedaudz pietrūka līdz iespaidīgam "slan dunk", bet spēles turpinājumā viņš mājinieku fanus iepriecināja ar skaistiem "dankiem".

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā jaunās līgas speciālajā sadaļā!

"Delfi" basketbola tiešraides turpināsies 16. oktobrī, kad pulksten piedāvāsim Latvijas vicečempionu "VEF Rīga" dueli ar "Liepāju".

Kopumā oktobrī portāls "Delfi" piedāvās 18 spēļu tiešraides.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!