Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Trešdien notikušas kārtējās izmaiņas Latvijas hokeja izlases sestāvā - komandai ir pievienojies otrdien no Amerikas atlidojušais aizsargs Artūgs Kulda, savukārt no izlases ir atvadījies jaunais aizsargs Alberts Iliško, informē Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses dienests.

Trešdien izlase aizvadīja treniņus gan uz ledus, gan svaru zālē, un kopā ar komandu sāka trenēties arī Čikāgas "Wolves" aizsargs Artūrs Kulda.

Sakarā ar Latvijas valstsvienības papildinājumu aizsardzības līnijā, rīta treniņā vairs nepiedalījās 20 gadus vecais Alberts Iliško, kurš šī gada februārī debitēja Latvijas izlases sastāvā. Latvijas izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pateicies spēlētājam par ieguldīto darbu izlases sagatavošanās posmā, kurā jaunais aizsargs aizvadīja sešas spēles, izdarot vienu rezultatīvu piespēli.

Tāpat izlases ledus treniņā piedalījās ilggadējais Latvijas valstsvienības spēlētājs Aleksandrs Ņiživijs, kurš pagājušajā nedēļā bija devies uz Jaroslavļu pie ģimenes.

Ceturtdien komanda kā ierasts turpinās trenēties "Inbox.lv" ledus hallē, savukārt piektdien izlasei tiks dota brīvdiena. No svētdienas izlases treniņi turpināsies uz "Arēna Rīga" ledus.

Pēdējās pārbaudes spēles pirms pasaules čempionāta Latvijas valstsvienība aizvadīs 25. un 26. aprīlī "Arēnā Rīga" pret Norvēģijas hokejistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!