Latvijas basketbola čempionvienības "VEF Rīga" basketbolists Jānis Blūms 37 gadu vecumā vēl nedomā par karjeras noslēgšanu, lai gan fiziskās formas uzturēšana viņam ikdienā prasa lielu darbu, televīzijas kanāla "360TV" raidījumā "Hattrick ar Puči" atzina ilggadējais Latvijas izlases kapteinis.

Blūms pirms šīs sezonas atgriezās Latvijas klubā, kuru jau reiz pārstāvēja 2016./2017. gada sezonas laikā. Taujāts par to, cik ilgi vēl paredzējis spēlēt, basketbolists gan konkrētu atbildi nevarēja dot.

"Man daudzi uzdod tādu jautājumu, bet es īsti neiespringstu," teica Blūms. "Pagaidām vienkārši spēlēju. Citreiz varbūt ir nogurums, bet iekšā vēl ir tas "širmis", ka vēl gribu un varu."

Saldū dzimušais basketbolists pirmo reizi Latvijas Basketbola līgā (LBL) laukumā gāja 17 gadu vecumā, kad viņš 2000. gada 15. februārī basketbola kluba "Brocēni" sastāvā tikās ar "Ventspils" vienību.

"Tas bijis daudzu gadu darbs, strādājot nemitīgi katru dienu. Praktiski visu laiku esmu strādājis pie sava ķermeņa – masāžas, "strečings", treniņi. Ej ar sievu uz teātri, bet apmēram jau domā, kā nākamajā dienā trenēsies un kādus vitamīnus lietosi. Man sporta profesionālisms aizgājis citā līmenī. Varbūt tāpēc esmu nospēlējis 21 profesionālu sezonu astoņās dažādās valstīs," secināja aizsargs.

Pilnu interviju ar Jāni Blūmu varēs vērot raidījumā "Hattrick ar Puči" trešdien pulksten 21.00 Helio iTV kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!