Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Maiami "Heat" spēlētājs Maikls Bīslijs pārbaudes spēlē pēc pieļautās kļūdas sevi iedunkāja tik spēcīgi, ka pēc mača viņam bija vajadzīga komandas ārsta palīdzība, vēsta Ziemeļamerikas žurnālists.

Pārbaudes spēlē, kurā "Heat" komanda ar rezultātu 112:107 uzvarēja Detroitas "Pistons", Bīslijs kādā epizodē nostaigāja, un, atgriežoties aizsardzībā, viņš sev pāris reizes ar dūri iesita pa galvu. Tomēr šie sitieni izrādījās spēcīgāki nekā šķita, un viņam bija nepieciešama komandas ārsta palīdzība. Bīslijs šajā spēlē guva deviņus punktus.

24 gadus vecais Bīslijs ir skandalozs basketbolists. Viņš vairākas reizes pieķerts marihuānas smēķēšanā un sportiskās disciplīnas pārkāpumos. Šajā vasarā Fīniksas "Suns" komanda ar viņu lauza līgumu, bet vēlāk viņš atgriezās "Heat" komandā, kura basketbolistu 2008.gada draftā izvēlējās ar augsto otro numuru.

Savas karjeras laikā Bīslijs ne tikai pārstāvējis "Heat" un "Suns", bet divus gadus nospēlējis arī Minesotas "Timberwolves" sastāvā. Savas NBA karjeras laikā uzbrucējs aizvadījis 354 mačus, kuru laikā iemetis vidēji 14,1 punktu un izcīnījis 5,2 atlēkušās bumbas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!