Foto: EPA/Scanpix/LETA

Vācijas futbola bundeslīgas klubs Gelzenkirhenes "Schalke 04" atdevis sponsoram "Veltins" 8000 litru alus, kas ir atradies cisternās stadionā kopš Vācijas spēcīgākās līgas pārtraukšanas marta vidū koronavīrusa Covid-19 dēļ, trešdien ziņo Vācijas dienas laikraksts "Bild".

"Veltins", kas sponsorē "Schalke 04" stadionu, ņems atpakaļ alu, kas bija palicis pāri no pēdējās mājas spēles, kad klubs 7. martā spēlēja neizšķirti 1:1 ar "Hoffenheim".

Jaunumus apstiprināja alus darītājs Ludgers Hopelshoizers, kurš ir atbildīgs par alus piegādi "Veltins-Arena" stadionam, kura alus ietilpība izslāpušajiem faniem ir 52 000 litru.

"Jā, mēs alu ņemsim atpakaļ," viņš apliecināja "Bild". "Tomēr "Schalke 04" fani var būt pārliecināti, ka tad, kad atkal būs atļauts futbols ar skatītājiem, stadiona cisternas tiks piepildītas ar svaigu alu."

Vācijas Futbola līga (DFL) cer, ka bundeslīga nākammēnes varētu atsākt spēles aiz slēgtām durvīm. Eksperti prognozē, ka paies mēneši, līdz fani varēs atkal skatīties futbolu tiešraidē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!