Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola kluba "Southampton" spēlētāji un vadība pēc piektdien piedzīvotā zaudējuma ar rezultātu 0:9 pret Lesteras "City" savus tās dienas ienākumus ziedos labdarībai "Saints Foundation".

Jau ziņots, ka Lesteras futbolisti piektdien atkārtoja arī visu laiku lielākās premjerlīgas uzvaras rekordu. Iepriekš tik spožu uzvaru svinējusi vien Mančestras "United", kas 1995.gada 4.martā ar 9:0 uzveica Ipsvičas "Town".

Pēc graujošās spēles atbildību par spēlētāju sniegumu laukumā uzņēmās galvenais treneris Ralfs Hāzenhutls.

""Southampton" pirmās komandas spēlētāji un treneru korpuss paziņojuši, ka viņi savas piektdienas algas ziedos "Saints Foundation" labdarības organizācijai," teikts kluba paziņojumā. "Komanda visu nedēļas nogali pavadīja stadionā, lai turpmāk demonstrētu skatāmāku spēli saviem skatītājiem."

"Lai pirmo soli spertu pareizajā virzienā, komanda nolēma, ka piektdienas ienākumi būtu jāziedo labdarībai, kas veic ļoti nozīmīgu darbu."

Šī labdarības organizācija Sauthemptonas pilsētā atbalsta bērnus, jauniešu, kā arī pieaugušos, kuri nonākuši grūtībās.

Nākamā spēle "Southampton" paredzēta sestdien pret čempionvienību Mančestras "City", bet nedēļu vēlāk paredzēta cīņa ar Liverpūles "Everton".

Šosezon desmit spēlēs "Southampton" vienība tikusi tikai pie diviem panākumiem un ar astoņiem punktiem atrodas pārspēļu zonā - 18.vietā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!