Foto: RIA Novosti/Scanpix

Denveras tiesa ir piekritusi pret drošības naudu 5000 dolāru apmērā atbrīvot Kolorādo "Avalanche" un Krievijas hokeja izlases vārtsargu Semjonu Varlamovu, kurš tiek turēts aizdomās par cilvēka nolaupīšanu un vardarbību mājās, vēsta vietējie mediji.

Tiesa noņēmusi Nacionālās Hokeja līgas (NHL) vārtsargam apsūdzību cilvēka nolaupīšanā un nav noteikusi viņam pārvietošanās brīvību ASV. Nākamā tiesas sēde notiks novembra vidū.

Kā ziņojām, hokejista vardarbības upuris ir krievu modele Jevgeņija Vavriņuka, kas ir Varlamova draudzene. Pēc cietušās liecībām, hokejists, būdams alkohola reibumā, viņu spēcīgi pagrūdis pret sienu, rāvis aiz matiem un spēris.

"Kad viņš dzer, tad pārvēršas par dzīvnieku," intervijā "Denver Post" izteikusies modele "Varlamovs ir ļoti augstprātīgs un iedomājās, ka varēs mani sist un neviens par to neuzzinās. Viņš mani sitis vismaz četras reizes, bet es paliku kopā ar viņu, jo cerēju, ka viņš mainīsies. Es lauzu modeles līgumu Honkongā un atbraucu uz Denveru, lai mēs dzīvotu kopā, jo viņš pats to lūdza."

Modele gan liegusies parādīt hokejista sagādātās traumas, un apgalvo, ka viņai bail atgriezties Krievijā, jo tur viņai gribēs atriebties Varlamova fani. "Varlamova fani man un manai mātei jau nosūtījuši draudu vēstules," saka Vavriņuka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!