Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Fīniksas "Suns" zvaigzne Devins Bukers otrdien ar diviem precīziem soda metieniem palīdzēja savai komandai nodrošināt panākumu, taču viņu to laikā aizkaitināja mājinieku Toronto "Raptors" vienības talismans.

"Suns" basketbolisti otrdien ar rezultātu 99:95 (23:31, 23:17, 23:23, 30:24) pārspēja Toronto "Raptors" vienību.

Vadību viesiem palīdzēja izraut Devina Bukera un Krisa Pola pustālie metieni, taču "Suns" komanda punktu spēlei pielika ar precīziem soda metieniem. Pirmos no tiem, rezultātam esot 93:92, izpildīja Devins Bukers, kurš gan starp brīvmetieniem uzkliedza "Raptors" vienības talismanam, kas viņam esot traucējis.

"Es centos viņu dabūt ārā no ceļa," preses konferencē teica aizsargs. "Tas nostrādāja. Biju gandarīts mest pa grozu, viņam tur nestāvot."

Bukers nosmēja, ka situācija tika izrunāta, un tagad viņš ar talismanu esot draugi. Basketbolistam preses konferences laikā blakus sēdēja Kriss Pols un Džejs Krauders, kurus uzjautrināja Bukeram uzdotie jautājumi un viņa sniegtās atbildes par šo tematu.

"Mēs katru dienu visu laiku spēlējam metienu spēli, un šie divi [Pols un Krauders] dara to pašu. Es arī tad sūdzos. Tāds vienkārši esmu," atzina Bukers.

Divkārtējais Visu zvaigžņu spēles dalībnieks šosezon vidēji mačā gūst 23,4 punktus, bet soda metienus realizējis ar augsto 87,1% precizitāti. Savukārt viņa pārstāvētā "Suns" komanda ar 31 panākumu 40 spēlēs ir pirmā gan Rietumu konferencē, gan visā līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!