Ietekmīgais ASV sporta medijs ESPN pārliecinājies, ka kāds sociālās vietnes “Twitter” lietotājs patiešām piepilda savu solījumu nokrāsot sarkanā krāsā matus un tajos izveidot Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionu kluba Toronto “Raptors” logo, viņu aizgādājot no Francijas uz ASV pie friziera.

Basketbola līdzjutējs 11. aprīlī esot apsolījis, ka izveidos sev šādu frizūru, ja “Raptors” vienība triumfēs NBA izslēgšanas spēlēs. Tobrīd bija tieši noslēgusies līgas regulārās sezona, kuru “Raptors” pabeidza kā otrā uzvarām bagātākā komanda gan Austrumu konferencē, gan visā NBA.

Vienība sasniedza NBA finālsēriju un tajā ar 4-2 pārspēja pēdējo divu titulu īpašniekus Goldensteitas “Warriors”. Tas bija pirmais Kanādas kluba čempiontituls savā pastāvēšanas vēsturē.


“Raptors” kluba pārstāvjiem šobrīd atlicis gaidīt uz tās līdera Kavaja Lenarda lēmumu. Finālsērijas vērtīgākais spēlētājs ticies gan ar “Raptors” kluba vadību, gan ar Losandželosas komandu “Clippers” un “Lakers” pārstāvjiem, bet 3. jūlijā vēl nebija atklājis savu lēmumu, kurai komandai uzbrucējs pievienosies kā brīvais aģents.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!