Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē trešdien dažu sekunžu laikā divas tehniskās piezīmes saņēma un no zāles tika padzīts pašreizējo NBA čempionu Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers.

Asumiem bagātā, emocionālā cīņā "Warriors" ar 107:129 zaudēja Portlandas "Trail Blazers". Pirmie asumi cīņā sākās jau pirmajā ceturtdaļā, kad Kevins Durants ("Warriors") pagrūda Jusufu Nurkiču. Tiesneši situāciju ātri atrisināja mierīgā ceļā, bet pēdējā ceturtdaļā cits "Warriors" basketbolists Klejs Tompsons saņēma sodu uzbrukumā strīdīgā situācijā saskarsmē ar Zeku Kolinsu. Abi turpināja apmainīties "laipnībām", un šoreiz soģi "iekarsušajiem" basketbolistiem katram uzdāvināja pa tehniskajai piezīmei.

Tomēr turpinājums bija vēl emocijām bagātāks. Nepilnas četras minūtes pirms pamatlaika beigām, kad "Trail Blazers" bija vadībā ar 110:103, soģi piešķīra nesportisko piezīmi Dreimondam Grīnam. Tas saniknoja Keru, kurš trieca pret zemi treneru planšeti, pateica vairākus skarbus vārdus vienam no tiesnešiem, par ko saņēma tehnisko piezīmi. Tas nenomierināja Keru, kurš uzreiz saņēma otro tehnisko piezīmi un tika izraidīts no zāles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!