Foto: F64

Latvijas basketbola kluba "TTT Rīga" galvenais treneris Mārtiņš Zībarts trešdien viesosies televīzijas kanāla "360TV" raidījuma "Hattrick ar Puči", un portāla "Delfi" lasītājiem ir iespēja uzdot savu jautājumu speciālistam.

"TTT Rīga" basketbola komanda, iekļūstot FIBA Eirolīgas izslēgšanas spēlēs, garantējusi sen nebijušu panākumu Latvijas basketbolā. Kā sasniegts tik vēsturiskais rezultāts un kādas uzvaras vēl gaidāmas? Par to "Hattrick ar Puči" studijā jau šonedēļ stāstīs komandas galvenais treneris Mārtiņš Zībarts.

Uzdod savu jautājumu trenerim, ierakstot to komentāru sadaļā, un interesantākie izskanēs "Hattrick ar Puči" ēterā jau trešdien plkst. 20:30, kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Tāpat trešdienas raidījumā kustības "Atrodi savu sporta veidu" vēstnesis, bijušais Latvijas hokeja izlases kapteinis Jānis Sprukts stāstīs, kā bērnam izvēlēties piemērotāko sporta veidu, bet Baltijas vadošais moto frīstailists Mārtiņš Aleksandrovičs kā uz delnas atklās savu traumu vēsturi. Agneta Liepājniece turpinās izzināt teipošanas pasauli, bet Raivis Vidzis pirmo reizi kāps uz kalnu slēpēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!