Foto: DELFI

Kādreizējā Latvijas tāllēcēja, 2010.gada Eiropas čempione Ineta Radēviča nolēmusi pievērsties žurnālistikai un turpmāk strādās televīzijā.

Radēviča turpmāk strādās Latvijas Televīzijā un palīdzēs veidot "Sporta Studiju", informē LTV.

"Mūsu uzņemtais virziens izsakāms neformālā sauklī "sports sabiedrībai!". Šis virziens tika uzsākts jau pagājušā gadā ar "Tautas sporta" sižetu sērijām un sporta laukumu kampaņām. Turpmāk LTV Tautas sporta sižeti būs tradicionāla "Sporta studijas" sastāvdaļa. Īpašais jaunums būs arī slavenās latviešu tāllēcējas Inetas Radēvičas iesaistīšanās sižetu veidošanā. Viņas lauciņš būs tikšanās ar dažāda ranga sporta cilvēkiem, kuri sasnieguši virsotnes vai arī palīdzējuši tās sasniegt saviem audzēkņiem vai bērniem," informē Latvijas Televīzijas Sporta redakcijas vadītājs Andris Ušackis.

LTV sportiskākai raidījums "Sporta Studija" rudens sezonu iesāks jaunā vietā un laikā. Turpmāk par jaunākajām sporta aktualitātēm Latvijas Televīzijas (LTV) Sporta redakcija vēstīs LTV1 pirmdienās pulksten 22.15 - uzreiz pēc erudīcijas spēles "V.I.P.". Arī turpmāk "Sporta Studija" nevairīsies no svarīgu sporta problēmu risināšanas - šoreiz diskusijās, kuras reizi mēnesī vadīs sporta žurnālists Artūrs Vaiders. Diskusijas tiks rādītas LTV interneta vietnēs, bet īsas formas sižeti un diskusiju rezumējums – "Sporta Studijas" raidījumos. Pirmā diskusija gaidāma 15. septembrī.

"Sporta Studiju" nemainīgi vadīs rūdītie sporta žurnālisti Dāvids Ernštreits, Armands Tripāns un Reinis Ošenieks.

2012.gada 21.decembrī Radēviča trešo gadu pēc kārtas saņēma Latvijas Gada balvu sportā kā gada labākā sportiste. Saņemot balvu emocionālā uzrunā Radēviča paziņoja par karjeras beigšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!