Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārbaudes spēlē trešdien trīs punktus guva Dāvis Bertāns, bet viņa klubs Sanantonio "Spurs" ar 95:89 (21:15, 18:27, 29:25, 27:22) pieveica Orlando "Magic".

Bertāns laukumā bija 16:19 minūtes, kuru laikā realizēja vienu no četriem tālmetieniem, bet visi trīs divpunktu metieni bija neprecīzi. Latviešu basketbolista kontā arī četras atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles un viena pārtverta piespēle. Bertāns mačā nopelnīja divas piezīmes, bet +/- koeficients viņam bija "-5".

Uzvarētāju rindās ar 14 punktiem izcēlās Po Gasols, bet pa 12 punktiem guva Lamarkuss Oldridžs un Braians Forbss. Tikmēr "Magic" sastāvā rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Evans Furnjē, 18 punktus guva Džefs Grīns.

"Spurs" tā bija trešā uzvara četrās pārbaudes spēlēs pirms jaunās sezonas, bet "Magic" piedzīvoja trešo zaudējumu trīs cīņās. Pirms sezonas "Spurs" vēl 15. oktobrī tiksies ar Maiami "Heat", bet 22. oktobrī ar Hjūstonas "Rockets". NBA jauno sezonu "Spurs" sāks 26. oktobrī ar maču viesos pret pēdējās sezonās regulārajā čempionātā dominējošo Goldensteitas "Warriors".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!