Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" līderiem Kristapam Porziņģim un Karmelo Entonijam dalās domas par līgas Zvaigžņu spēles balsošanas formāta izmaiņām.

Jau ziņots, ka NBA veikusi izmaiņas Zvaigžņu spēles sākumsastāva noteikšanā, ļaujot savu viedokli izteikt arī basketbolistiem un Ziemeļamerikas medijiem. Iepriekš par sākumsastāviem balsoja tikai līdzjutēji.

"Es par to pārāk daudz neraizējos," izdevuma "New York Post" interneta versijā citēts Porziņģis. "Tagad tam nav īstais laiks."

Savukārt Entonijs, kurš NBA Zvaigžņu spēlēs piedalījies deviņas reizes, uzskata, ka tikai līdzjutējiem ir jānosaka sākumsastāvi. "Nedomāju, ka spēlētājiem vajadzētu balsot. Basketbols ir spēle līdzjutējiem," teica Entonijs.

"Neredzu iemeslu nebalsot par sevi. Prezidenta vēlēšanās kandidāti balso par sevi. Kāpēc mēs tā nevarētu darīt," turpināja Entonijs.

Lai noteikti NBA zvaigžņu spēles sākumsastāvus, līdzjutēji, basketbolisti un mediji balsos par trim garajiem spēlētājiem un diviem aizsargiem katras konferences komandā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!