Foto: F64
Otrdien lielā tempā izpirktas visas biļetes uz novembrī Rīgā gaidāmo Pasaules kausa kvalifikācijas spēli basketbolā starp Latvijas un Lielbritānijas izlasēm.

Latvijas basketbolisti ar visiem vadošajiem spēlētājiem ierindā augusta beigās mājās sagrāva Turciju un pēc tam viesos ar grūtībām pieveica Lielbritāniju, sperot platu soli tuvāk finālturnīram. Tagad 10. novembrī Latvijas izlase bez savām divām lielākajām zvaigznēm Kristapa Porziņģa un Dāvja Bertāna viesos tiksies ar Grieķiju, bet pēc tam savās mājās 13. novembrī spēlēs pret britiem. Latvija veiksmes gadījumā šajās spēlēs var jau praktiski sev nodrošināt ceļazīmi uz finālturnīru, kur līdz šim ne reizi nav spēlējusi.

Latvijas Basketbola savienība (LBS) iepriekš informēja, ka 13. septembrī – divus mēnešus pirms spēles – sāks tirgot biļetes uz cīņu pret Lielbritāniju. Lai gan Latvijas izlasē novembrī neredzēsim Porziņģi un Dāvi Bertānu, kā arī vēl dažus spēlētājus no augusta sastāva, ažiotāža pārsteigusi un dažās stundās praktiski izķertas visas biļetes. Otrdienas vakarā LBS savos sociālajos tīklos ievietoja informāciju, ka biļetes uz šo spēli ir izpārdotas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!