Foto: LETA

Latviešu basketbolists Dairis Bertāns ceturtdien guva 11 punktus, bet viņa pārstāvētā Stambulas "Dariššafaka Doguš" komanda cieta zaudējumu Turcijas kausa ceturtdaļfinālā.

"Dariššafaka Doguš" divu Stambulas komandu duelī ar 71:77 (13:13, 23:22, 17:17, 18:25) piekāpās "Galatasaray Oedabank" basketbolistiem.

Bertāns šajā spēlē laukumā pavadīja 26 minūtes un sešas sekundes, kuru laikā iemeta abus divus divpunktu metienus, divus no četriem tālmetieniem un savu vienīgo soda metienu.

Tāpat viņam trīs atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumba, trīs kļūdas un četras piezīmes.

Latvieša pārstāvētajā komandā ar 24 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām izcēlās Bredlijs Vanameikers, bet pretiniekiem 19 punkti un 12 bumbas zem groziem atzīmējās Tibors Pleiss.

Turcijas kausa pusfinālā "Galatasaray Oedabank" tiksies ar Bandirmas "Banvit" komandu, bet par otru ceļazīmi uz finālu cīnīsies Stambulas "Anadolu Efes" un Karšijakas "Pinar".

Turcijas čempionāta kopvērtējuma galvgalī ar 16 uzvarām 18 spēlēs atrodas Stambulas komandas "Fenerbahce" un "Anadolu Efes". Ceturto vietu ar 12 uzvarām ieņem "Dariššafaka Doguš", bet Rolanda Freimaņa pārstāvētā Ušakas "Muratbey" ar pieciem panākumiem atrodama 14. pozīcijā 16 komandu vidū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!