Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns pirmdien izlaida jau desmito Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēli, bet viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" ar rezultātu 103:109 savā laukumā piekāpās Šarlotas "Hornets".

Bertānam potītes savainojums joprojām liedz atgriezties laukumā, bet pirmdien viņš tika nosūtīts uz "Wizards" fārmklubu Vašingtonas "Capital City Go-Go", kur aizvadīja treniņu. Drīzumā sagaidāma viņa atgriešanās laukumā.

"Wizards" rindās ar 24 punktiem un 18 atlēkušajām bumbām izcēlās Montrezls Harels, Bredlijs Bīls pievienoja 18 punktus un deviņas rezultatīvas piespēles, bet 17 punkti Kentaviusa Kaldvela-Poupa kontā. "Hornets" rindās Terijs Rozīrs guva 32 punktus, bet Lamelo Bols iekrāja 28 punktus, 13 atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles.

Pēc līdzīgas cīņas pirmajā puslaikā "Hornets" vienība trešajā ceturtdaļā ieguva 15 punktu pārsvaru (67:52). "Wizards" centās samazināt rezultāta deficītu un spēles galotnē saasināja cīņu. Pēc septiņu punktu izrāviena "Wizards" panāca rezultātu 103:105. Tomēr atlikušajās nepilnās 52 sekundēs "Wizards" punktus vairs neguva.

"Wizards" ar 11 uzvarām 17 spēlēs ierindojas ceturtajā vietā Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!