Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns otrdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē neizgāja laukumā, bet viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" ar rezultātu 98:112 izbraukumā zaudēja Milvoki "Bucks" vienībai.

Tas "Wizards" komandai bija sestais zaudējums pēc kārtas un septītā neveiksme aizvadītajās desmit spēlēs. Austrumu konferencē vienība ar 23 uzvarām 50 spēlēs ierindojas vien 12. pozīcijā.

Kā liecina spēles protokols, treneris Vess Anselds juniors lēma Dāvi Bertānu laukumā nesūtīt. Latvietis nepiedalījās trešajā spēlē pēc kārtas.

"Wizards" labā 25 punktus guva Kails Kuzma, kuram arī 11 atlēkušās bumbas, 20 punktus pievienoja Montrezls Harels, bet 12 punkti Kenteiviusam Kaldvelam Poupam.

"Bucks" rindās Jannis Adetokunbo izcēlās ar "triple-double", gūstot 33 punktus izcīnot 15 atlēkušās bumbas un izdarot 11 rezultatīvas piespēles. 22 punktus guva Drū Holidejs, bet 17 punkti Bobija Portisa kontā.

Mača ceturtajā ceturtdaļā "Wizards" atspēlējās no deviņu punktu deficīta un uz brīdi izvirzījās vadībā (88:85), tomēr "Bucks" uz to atbildēja ar izšķirošo izrāvienu, kas ļāva nodrošināt uzvaru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!