Foto: AFP/Scanpix

Pēc ilgāka pārtraukuma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā pie spēlēšanas tika latviešu centrs Andris Biedriņš, bet viņa pārstāvētā vienība Goldensteitas "Warriors" ar 97:116 (27:31, 27:29, 23:36, 20:20) piekāpās Oklahomas "Thunder".

Biedriņš nebija spēlējis kopš 15.marta, izlaižot 11 "Warriors" spēles pēc kārtas. Kopš marta sākuma Biedriņš vispār bija piedalījies tikai trīs spēlēs. Šoreiz viņš nospēlēja 6:19 minūtes, kuru laikā gan izcīnīja tikai vienu atlēkušo bumbu un grozam neuzbruka. Latviešu centram gan vienīgajam komandā bija pozitīvs +/- koeficients (+4).

Uzvarētājiem labākais bija Kevins Durants, kurš guva 31 punktu, izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un izdarīja astoņas rezultatīvas piespēles. Vēl "Thunder" labā 23 punktus guva Kevins Martins, bet 18 punkti un deviņas rezultatīvas piespēles Raselam Vestbrukam. Tikmēr "Warriors" sastāvā ar 22 punktiem izcēlās Stīvens Karijs, bet ar 19 punktiem – Džarets Džeks.

"Warriors" komanda jau ir nodrošinājusi sev iekļūšanu "play off" turnīrā, tāpēc lielāks trieciens vienībai ir viena no komandas pamatsastāva spēlētāju Endrū Boguta kārtējā trauma. Austrāliešu centrs pirmajā ceturtdaļā guva kreisās potītes traumu un laukumā vairs neatgriezās. Pagaidām nav zināms, cik nopietna ir kārtējā Boguta trauma un kad viņš varētu atgriezties "kareivju" rindās.

Visu pārējo NBA spēļu rezultātus un statistiku var aplūkot "Delfi Sports" speciālajā apakšsadaļā LIVESCORES

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!