Savu jubilejas sezonas atklāšanas spēli, kas reizē būs arī visas "Ramirent" Nacionālās Basketbola līgas (NBL) oficiālais atklāšanas mačs, BK "Jēkabpils" aizvadīs otrdien, 21. septembrī, plkst. 19.30 Jēkabpils sporta hallē. Spēli varēs vērot televīzijā "Best4SportTV" kanālā, ziņo klubs.

Kā jau ierasts, sezonu atklāsim krāšņi un skaļi – sasveicināsimies ar komandu, uzklausīsim viesu apsveikuma uzrunas, priecāsimies par karsējmeiteņu šovu, lūša Lusillo pozitīvo klātbūtni un, protams, beidzot baudīsim basketbolu, vienība uzsver paziņojumā. Pirmā šīs sezonas cīņa būs vietējais derbijs – BK "Jēkabpils" pret BK "Līvāni".

BK "Jēkabpils" savā desmitajā, jubilejas sezonā piedalīsies ne tikai "Ramirent" NBL, bet arī Latvijas basketbola Užavas kausa izcīņā. "Lūšu" rindās redzēsiet rekordistu Juriju Aleksejevu, vienmēr enerģisko Mārtiņu Vīņaudu, pozitīvo Miku Sokolovu, nosvērto Kārli Večenu, uzticamos jēkabpiliešus Reini Ermansonu, Matīsu Koļesinski, Edgaru Ivanovu un Jēkabpils sporta skolas absolventu Lauri Bērziņu.

Sarkanbaltsarkanās krāsas aizstāvēs arī pagājušās sezonas jaunpienācējs Rihards Strauts un šīs sezonas jaunieguvumi – Sandis Bēts un Roberts Mednis. Pie komandas vadības stūres stāvēs Artūrs Brūniņš.

Līdzjutēji ar sadarbspējīgiem Covid-19 sertifikātiem (tikai vakcinēti vai pārslimojuši) spēles Jēkabpils sporta hallē varēs vērot "zaļajā zonā", bet uz "ģimeņu zonu" tiks aicinātas ģimenes ar sertifikātiem un bērniem līdz 12 gadu vecumam (bez sertifikātiem).

Ieejot hallē, visiem apmeklētājiem būs jābūt sejas maskās. "Zaļās zonas" tribīnēs līdzjutēji varēs sēdēt bez maskām un citiem ierobežojumiem, savukārt "ģimeņu zonā" apmeklētājiem masku lietošana būs obligāta visu spēles laiku un būs jāievēro savstarpējā distance.

Apmeklētājiem reizē ar sertifikātu jāuzrāda arī personu apliecinošs dokuments.

Klubs aicina skatītājus uz spēli ierasties laikus, īpaši to uzsverot "ģimeņu zonas" skatītājiem. Ieeja uz spēli ir bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!