Foto: F64
Latvijas čempionu basketbolā “VEF Rīga” galvenais treneris Ramūns Butauts pēc uzvaras ULEB Eiropas kausa izcīņas mačā pār grieķu Saloniku PAOK atzina, ka viņā vadītā vienība uzvarējusi pelnīti, turnīra oficiālajā mājaslapā citēts speciālists.

Atgādinām, ka “VEF Rīga” otrdien ar rezultātu 81:76 izbraukumā pieveica PAOK, garantējot sev vietu turnīra astotdaļfinālā.

“Vēlos paslavēt PAOK par cīņas sparu līdz spēles beigām un PAOK līdzjutējus, kuri parādīja, ka saprot basketbolu,” pēc mača teica Butauts. “Spēli mēs neiesākām labi, taču turpinājumā spēlējām veiksmīgāk.”

“Mačs bija ļoti grūts un tā izskaņā veiksme bija mūsu pusē un mēs uzvarējām pelnīti,” teica speiciālists.

“Dodoties uz Salonikiem, mēs bijām gatavojušies ļoti grūtai spēlei,” teica “VEF Rīga” kapteinis Kristaps Janičenoks. “PAOK ir laba un pieredzējusi komanda, taču tādi esam arī mēs. Spēli neiesākām labi, bet pēc pirmās ceturtdaļas visu laiku turējāmies vadībā. Cīņa bija līdzīga un tās izskaņā nezaudējām koncentrēšanos un spējām uzvarēt.”

B apakšgrupas kopvērtējumā pēc piecām kārtām "VEF Rīga" ar trim uzvarām ir otrajā pozīcijā un nodrošinājusi sev vietu turnīra nākamajā kārtā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!