Foto: AP/Scanpix/LETA

Losandželosas "Lakers" zvaigzne Lebrons Džeimss un Bruklinas "Nets" līderis Kevins Durants nosaukti par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Zvaigžņu spēles komandu kapteiņiem.

Pēc līdzjutēju, mediju un pašu spēlētāju balsojuma kļuvuši zināmi NBA Zvaigžņu spēles pamatsastāva spēlētāji. Vēlāk kļūs zināmi arī rezervisti, un komandu kapteiņi izvēlēsies savu komandu sastāvus.

Lebrons Džeimss piedalīsies savā 17. NBA Zvaigžņu spēlē pēc kārtas, bet no Rietumu konferences viņam pamatsastāvā pievienosies arī Stefans Karijs (Goldensteitas "Warriors"), Luka Dončičs (Dalasas "Mavericks"), Kavai Lenards (Losandželosas "Clippers") un Nikola Jokičs (Denveras "Nuggets").

Kevinam Durantam šī būs 11. Zvaigžņu spēle karjerā, un no Austrumu konferences ar viņu pamatsastāvā iekļuva Bredlījs Bīls (Vašingtonas "Wizards"), Jannis Adetokunbo (Milvoki "Bucks), Kairijs Ērvings (Bruklinas "Nets") un Džoels Embīds (Filadelfijas "76ers").

Pagājušajā sezonā Dāvja komandas biedrs Vašingtonas "Wizards" sastāvā Bīls bija NBA rezultatīvākais spēlētājs, taču viņš tomēr neiekļuva Zvaigžņu spēles pamatsastāvā. Tomēr šajā sezonā viņš būs jau pamatsastāva spēlētājs. Tāpat otro reizi Zvaigžņu spēlē piedalīsies arī Kristapa Porziņģa komandas biedrs Dalasas "Mavericks" sastāvā Dončičs.

Apkopojot fanu, mediju un spēlētāju balsis Dončičam bija vienāds punktu skaits ar Portlendas "Trail Blazers" spēlētāju Deimienu Lilardu. Šādās situācijās noteicošais faktors bija līdzjutēju balsu skaits, tāpēc slovēnis iekļuva pamatsastāvā.

NBA Zvaigžņu spēle 7. martā risināsies Atlantā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!