Foto: DELFI.lt

Latvijas basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Jānis Gailītis pēc dramatiskā zaudējuma otrajā pagarinājumā FIBA Čempionu līgas mačā "SIG Strasbourg" komandai nebija pārāk runīgs, tomēr viņš nevēlējās sūdzēties vai žēloties.

Jau vēstīts, ka "VEF Rīga" izbraukumā ar rezultātu 94:101 otrajā pagarinājumā piekāpās Francijas klubam "SIG Strasbourg", vēl nespējot nodrošināt vietu turnīra nākamajā kārtā.

"Neesmu pozīcijā, lai paustu nožēlu vai sūdzētos par kaut ko. Mums ir spēcīgi spēlētāji, kuri, izejot laukumā, var uzvarēt maču. Šoreiz mēs zaudējām. Spēle ir noslēgusies, mēs iemācījāmies jaunas lietas. Rīt turpināsim dzīvot. Nevajag pievērst uzmanību tam, kas ir pagājis," pēcspēles preses konferencē sacīja Gailītis.

Rīgas kluba spēlētājs Aleksandrs Madsens norādīja, ka viņa komandai bija lieliska iespēja noslēgt maču pamatlaikā, bet izšķirošajos momentos neizdevās gūt svarīgus punktus.

"Mēs kontrolējām spēli, bet nespējām gūt pēdējos grozus. Spēlē bija kāpumi un kritumi, kļūdas, bet pēdējā pusotrā minūtē nespējām gūt svarīgus punktus. Ne tikai neiemetām soda metienus, bet pieļāvām arī citas kļūdas. Tagad, protams, izskatās, ka soda metieni bija pie vainas," sacīja soms Madsens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!