Foto: Trento Dolomiti Energia

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis otrdien guva 12 punktus ULEB Eirokausa mačā, viņa pārstāvētajai Itālijas komandai Trento "Dolomiti Energia" šajā turnīrā piedzīvojot sesto neveiksmi pēc kārtas.

Trento basketbolisti 14.kārtas mačā savā laukumā ar rezultātu 72:80 (20:17, 20:26, 14:16, 18:21) atzina Turcijas kluba Ankaras "Turk Telekom" pārākumu.

Gražulis otrdien spēlēja 31 minūti un 11 sekundes, kuru laikā grozā raidīja sešus no desmit divpunktu metieniem un netrāpīja nevienu no četriem tālmetieniem. Viņa kontā bija arī četras atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, divi bloķēti metieni, divas piezīmes un deviņi efektivitātes koeficienta punkti.

Itālijas komandā pa 18 punktiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm bija Toto Forrejam un Djego Flakadori, bet viesiem ar 26 punktiem izcēlās savulaik Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) spēlējušais Džerians Grānts.

Trento komanda ar divām uzvarām 14 spēlēs B apakšgrupā ierindojas priekšpēdējā, devītajā pozīcijā.

ULEB Eirokausa pamatturnīrā 20 komandas sadalītas divās grupās pa desmit vienībām katrā. Izslēgšanas turnīrā, kas sāksies no astotdaļfināla, iekļūs katras grupas astoņas labākās komandas.

Pagājušajā sezonā par čempioniem kļuva Boloņas "Virtus" basketbolisti, kuri finālā pārspēja "Bursaspor".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!